قصر الاحـــزان
مرحبـــا بكم فى منتـدى قصـر الاحزان

نتمنا ان تقضوا وقت سعيدا

مع تحيات ادارة المنتدى
قصر الاحـــزان
مرحبـــا بكم فى منتـدى قصـر الاحزان

نتمنا ان تقضوا وقت سعيدا

مع تحيات ادارة المنتدى
قصر الاحـــزان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

قصر الاحـــزان

اهلا و سهلا بكم فى منتدى قصر الاحزان
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طاجن مسقة باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
الاميرة الحزينه
عضو ماله مثيل
عضو ماله مثيل
الاميرة الحزينه


انثى
عدد الرسائل : 477
العمر : 31
العمل/الترفيه : طالبة
المزاج : الحزن والظلمة والكئابة
السٌّمعَة : 0
نقاط : 0
تاريخ التسجيل : 05/06/2008

طاجن مسقة باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: طاجن مسقة باللحمة المفرومة   طاجن مسقة باللحمة المفرومة Icon_minitimeالأحد أغسطس 24, 2008 5:21 pm

طاجن المسقعه باللحمه المفرومه
المقادير:
1 كيلو باذنجان مقشر و مقطع الى شرائح متوسطه السمك
ربع كيلو لحمه مفرومه مطبوخه( عصاج )
2 فلفل حارمقطع حلقات و منزوع منه البذر الداخلى
2 بصله متوسطه الحجم مبشوره
عصير طماطم حوالى 1/2 لتر او 1 /4 لتر
ملح و فلفل
زيت لتحمير الباذنجان و قليل من السمن للطبخ
الطريقه:
1 - نقلى الباذنجان ونتركه ليتصفى جيدا و بعد القلى نطفى النار و نضع الفلفل فى الزيت لمده دقيقه ونتركه ليتصفى
2 - فى حله عميقه شويه نضع السمن ونضع البصل و عليه شويه فلفل اسود ونقلبه حتى يبقى لونه بنى فنضع عليه عصير الطماطم و الملح و يقلب جيدا و تترك حتى تتقل شويه
3 -بعدها نضع اللحم المفروم ويترك قليلا
4 - نضع الباذنجان المقلى و الفلفل و تقلب جيدا و تترك حتى تتشرب الصلصه قليلا ثم نرفعها من على النار و ضعها فى طاجن ونضع عليها حلقات طماطم و توضع فى الفرن حتى تحمر وتقدم ساخنه
ملحوظه: عند التقديم يمكن عصر ليمون على المسقعه وذلك حسب الرغبه
و بالهنا و الشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sadgairlsara
عضو ماله مثيل
عضو ماله مثيل
sadgairlsara


انثى
عدد الرسائل : 706
العمر : 30
الموقع : مش عندى
العمل/الترفيه : طالبة
المزاج : مخنوقة بس مش قوى
السٌّمعَة : -1
نقاط : 1
تاريخ التسجيل : 20/02/2008

طاجن مسقة باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن مسقة باللحمة المفرومة   طاجن مسقة باللحمة المفرومة Icon_minitimeالجمعة أغسطس 29, 2008 9:14 am

ريحة المسقعة جامدة جايبة لاخر المنتدى
ثانكس يا جميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اسير الاحزان
مشرف سابقا
اسير الاحزان


انثى
عدد الرسائل : 531
العمر : 30
العمل/الترفيه : طالب
المزاج : رايق
السٌّمعَة : 0
نقاط : 119
تاريخ التسجيل : 10/06/2008

طاجن مسقة باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن مسقة باللحمة المفرومة   طاجن مسقة باللحمة المفرومة Icon_minitimeالثلاثاء يونيو 30, 2009 7:34 pm

سؤال للحبايب
امتي السماء بتشتي بتنجان؟



لما تبقي مسقعة!!!!!!!
ههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن مسقة باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
قصر الاحـــزان  :: قسم المراءه :: قصر المطبخ-
انتقل الى: